Krevety argentinské

Krevety patří do kmene korýšů a řadí se mezi nejoblíbenější mořské plody. Jsou bohaté na bílkoviny, mají nízký obsah tuku a jsou dobrým zdrojem železa, selenu a dalších užitečných vitaminů a antioxidantů. 

Tento druh krevet má silnou, tvrdou skořápku a vyznačují se červenou barvou. Struktura masa je jemná a delikátní s výbornou chutí. Velkou výhodou krevet je, že jejich příprava netrvá dlouho a jsou velice dobře stravitelné.

390 Kč 800g 488 Kč/kg

Krevety argentinské hluboce zmrazené, vel. 10/20 - syrové, celé

Chuť a textura
Lahodná nasládlá chuť

Způsob přípravy
Grilování (4 min)
Smažení (3 + 2 min)
Vaření v páře (4 min)
Pečení (6 min)

Způsoby použití
grilování
smažení
vaření v páře
pečení
vaření

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 363 kj / 86 kcal
Bílkoviny 19,8 g
Tuky 0,71 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sůl 0,72 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Alergeny Obsahuje Korýše. Obsahuje Siřičitany. Může obsahovat stopy ryb a měkkýšů
Složení Argentinská kreveta celá, voda, antioxidant E 223 a E 330

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele
Chladnička 0 až 2 °C 1 den
Mraznička -6 °C 1 týden
Mraznička -12 °C 1 měsíc
Mraznička -18 °C a nižší Viz datum minimální trvanlivosti
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O PRODUKTU

Latinský název ryby Pleoticus muelleri
Obchodní označení Argetinské krevety celé, syrové, s ochranou glazurou, hluboko zmrazené
Hmotnost
Celková 800 g
Bez glazury 800 g
Návod na přípravu výrobek je určen k tepelné úpravě

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov
Kategorie lovného zařízení vlečné sítě
Země odlovu/odchovu FAO 41 Jihovýchodní atlantik
Země původu Španělsko
Veterinární schvalovací č. uvedeno na obalu výrobku
Zmrazeno dne uvedeno na obalu výrobku