Pikantní salsa z kalabrijských papriček má široké využití v gastronomii. Je vhodná především na těstoviny, pomazánky, dresinky a marinády.
Lze také využít jako doplněk k pečeným rybám.
Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.
Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.
Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.
Energetická hodnota | 1164 kJ / 282 kcal |
Tuky | 27 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,1 g |
Sacharidy | 6,9 g - z toho cukry 0,7 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 1,1 g |
Alergeny | x |
Složení | Pálivé papričky 72%, olivový olej 26%, sůl. |
Hmotnost | 90 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |