Podmanivé souznění pikantní a sladké chuti.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 2437 kJ / 585 kcal |
Tuky | 40 g - z toho nasycené mastné kyseliny 24 g |
Sacharidy | 51 g - z toho cukry 45 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 1,1 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny | Obiloviny obsahující lepek, mléko. |
Složení | Bio kakaové máslo, bio třtinový cukr, islandské sušené plnotučné mléko, ječný slad, pomerančová kůra, sůl, emulgátor (slunečnicový lecitin), skořice), slaný karamel (glukózový sirup, máslo, smetana, sůl, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný)). |
Obsahuje 32% kakaové sušiny. |
Hmotnost | 60 g |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Island |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. |
Omnom. Zvláštní název pro čokoládu, říkate si? Po prvním soustu této výběrové, na Islandu vyráběné, čokolády už řeknete jen "omnom nom nom..." a vše je jasné.
Nápad na výrobu čokolády vzešel v roce 2013 z přátelství dvou Islanďanů, kteří se rozhodli produkovat tzv. "bean-to-bar" čokoládu z těch nejlepších kakaových bobů celého světa. V malých objemech a s citem pro ty nejsvůdnější příchutě připravují Óskar a Kjartan lahodné směsi pro atraktivně tvarované tabulky z místního výjimečně lahodného mléka a také islandské vločkové soli, která se tradiční metodou vyrábí v islandském Saltverku.
Vločkovou sůl ze Saltverku máme v několika příchutích najdete mezi kořením.