Intenzivní s jemnou texturou

Pravý kaviár ze sibiřského jesetera. Tento kaviár je vyhledáván pro svou extra jemnou a zarověň výraznou chuť.

Tento na teplotu citlivý produkt se nachází v externím skladu. Při osobním odběru prosím počítejte s 2denní lhůtou na vychystání objednávky, pro rozvoz v rámci Prahy a okolí vybírejte z dostupných časových slotů. Děkujeme.

 

1 84900 Kč 50 g 36 980 Kč/kg

Kaviár Siberian royal malossol

Chuť a textura: Intenzivní s jemnou texturou

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1019 kJ / 244 kcal
Tuky 15,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g
Sacharidy 3,2 g - z toho cukry 0,2 g
Bílkoviny 24 g
Sůl 3 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Jikry z jesetera sibiřského (Acipenser baerii), (ryby) 96%, jedlá sůl, (max 4%), konzervant E285.

O PRODUKTU

Latinský název ryby Acipenser baerii
Velikost jikry 2,5-2,8 mm
Barva stříbřitě-šedá až černá
Chuť robustní
Hmotnost 50 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci
Skladujte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

O VÝROBĚ

Země původu Německo
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

Siberian Royal je kaviár ze sibiřského jesetera. Svěží a silná chuť má původ v chladných sibiřských vodách a tradiční technice přípravy. Vajíčka mají velikost 2,5 - 2,8 mm a jsou stříbřitě šedé až černé barvy. Jejich chuť připomíná ústřice. Způsob výroby kaviáru zvaný malossol zajišťuje nejkvalitnější, a zvláště delikátní výrobek.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".