Kombinace vláčné mléčné čokolády a podmanivého karamelu vás katapultuje do světa jednorožců!
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 2250 kJ / 541 kcal |
Tuky | 35 g - z toho nasycené mastné kyseliny 22 g |
Sacharidy | 42 g - z toho cukry 40 g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 0,58 g |
Vláknina | 8,8 g |
Alergeny | Obsahuje mléko. |
Složení | Bio kakaové boby, bio třtinový cukr, kakaové máslo, islandské sušené mléko, aromatický karamel (cukr, glukózový sirup, voda, máslo, smetana, sůl, kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný)), emulgátor (slunečnicový lecitin), barvivo (E171), E172). |
Obsahuje 50% kakaové sušiny. |
Hmotnost | 60 g |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Island |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. |
Omnom. Zvláštní název pro čokoládu, říkate si? Po prvním soustu této výběrové, na Islandu vyráběné, čokolády už řeknete jen "omnom nom nom..." a vše je jasné.
Nápad na výrobu čokolády vzešel v roce 2013 z přátelství dvou Islanďanů, kteří se rozhodli produkovat tzv. "bean-to-bar" čokoládu z těch nejlepších kakaových bobů celého světa. V malých objemech a s citem pro ty nejsvůdnější příchutě připravují Óskar a Kjartan lahodné směsi pro atraktivně tvarované tabulky z místního výjimečně lahodného mléka a také islandské vločkové soli, která se tradiční metodou vyrábí v islandském Saltverku.
Vločkovou sůl ze Saltverku máme v několika příchutích najdete mezi kořením.