Plody keře kapary trnité naložené ve vinném octu. Mají jemnou a lahodnou chuť.
Použití do salátů, omáček, na těstoviny, pizzu i k různým masům jako je ragú, mleté řízky nebo ryby či jehněčí speciality. Kapary v nálevu lze při vaření použít bez úpravy.
Hijos de José Lou nejsou jen prémiové olivy ze španělské Aragonie. Je to poslání. Je to rodinná tradice, která se téměř sto let věnuje pěstování a zpracování oliv.
Historie společnosti sahá až do třicátých let dvacátého století, kdy podnikatel José Lou Royo, otec a dědeček současných majitelů, otevřel malý olivový podnik v Zaragoze. Během rekonstrukce v osmdesátých letech byl výrobní proces zmodernizován a sortiment rozšířen o další zeleninu.
A ačkoliv jsou aragonské Empeltre olivy srdcem podniku dodnes, nabídku tvoří i jiné odrůdy, široká škála okurek a marinované zeleniny. Nakládány jsou do výjimečných nálevů, tvořených podle tradičních i moderních receptů tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější zákazníky.
Firma José Lou je protkána úsilím, silou přijímat nové výzvy a nikdy se nevzdat svých principů. Jejich kořeny jsou tak silné, jako kořeny olivovníků, o které dodnes pečují.
Energetická hodnota | 136 kJ / 33 kcal |
Tuky | 0,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g |
Sacharidy | 6,3 g - z toho cukry <0,5 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 4 g |
Alergeny | Siřičitany. |
Složení | Plody kapary, voda, vinný ocet, sůl, siřičitany. |
Hmotnost | 390 g |
Hmotnost pevného podílu | 190 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Španělsko |
Skladujte v suchu a temnu. |