Jemná oříšková chuť

Druhý nejoblíbenější druh kaviáru z jiker lososovitých ryb. Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy.

75900 Kč 100 g 7 590 Kč/kg

Jikry divokého lososa Keta

Chuť a textura: Jemná oříšková chuť

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1055 kJ / 252 kcal
Tuky 18 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 4 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 25 g
Sůl 3,3 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Jikry z divokého lososa (ryby) (Oncorhynchus Keta) 96%, jedlá sůl, konzervant

O PRODUKTU

Latinský název ryby Oncorhynchus Keta
Velikost jikry 5 mm
Barva červená s oranžovým odstínem
Chuť jemná
Hmotnost 100 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci
Skladujte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov - Aljaška
Země původu Německo
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

Divoký losos Keta se vyznačuje větším rozměrem a pevnějším obalem jiker. Je oceňován pro jemnou chuť a charakteristický „praskavý“ zvuk při kousání. Velikost vajíček je od 5 mm. Barva je světle červená s výrazným oranžovým odstínem.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".