Jikry divokého lososa Gorbuša z Kamčatky

Jedinečný kaviár z jiker divokého růžového lososa z Kamčatky. Kamčatský červený kaviár má nejen úžasné chuťové vlastnosti, ale je také zdrojem jódu, vápníku, železa, draslíku, fluoru, fosforu a chrómu, esenciálních mastných kyselin omega-3 a omega-6 a také obsahuje vitamíny skupiny B, A, D, E a další cenné vitamíny a minerály.

488 Kč 100 g

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

O původu

Kamčatka je tichomořský poloostrov s rozlohou 270 tisíc kilometrů čtverečních, který si díky své naprosté absenci průmyslu zachoval jedinečnou přírodu a ekologii. Růžový losos chycený v divočině je jedinečný tím, že se ve volné přírodě živí výhradně planktonem, malými rybami, kraby, krevetami, slávkami a jinými korýši, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika.

Právě na Kamčatce se rodí nejchutnější a jedinečný kaviár z lososa. Kamčatský červený kaviár Gorbuša se vyznačuje jasně oranžovou barvou, příjemnou mořskou vůní, hustou konzistencí a bohatší chutí ve srovnání s kaviárem z růžového lososa získávaným na Aljašce. Pouze na Kamčatce a nikde jinde na světě se ryby loví nevodem 400 metrů od pobřeží.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 1055 kj / 252 kcal
Bílkoviny 25 g
Tuky 18 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sůl 3,3 g
Sacharidy 4 g z toho cukry 0 g
Alergeny obsahuje ryby. může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení jikry z divokého lososa (ryby) (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant

O PRODUKTU

Latinský název ryby Oncorhynchus gorbusha
Velikost jikry 3,5 mm
Barva sytě oranžová s narůžovělým nádechem
Chuť jemná
Hmotnost 100 g
Obal sklo
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci
Skladujte při teplotě 0°C až +4°C.
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov - Rusko
Země původu Německo
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku