Jemná oříšková chuť

Jeden z nejoblíbenějších druhů lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy.

25900 Kč 50 g 5 180 Kč/kg

Jikry divokého lososa Gorbuša

Chuť a textura: Jemná oříšková chuť

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1055 kJ / 252 kcal
Tuky 18 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 4 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 25 g
Sůl 3,3 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Jikry z divokého lososa (ryby) (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant - kyselina sorbová.

O PRODUKTU

Latinský název ryby Oncorhynchus gorbusha
Velikost jikry 3,5 mm
Barva sytě oranžová s narůžovělým nádechem
Chuť jemná
Hmotnost 50 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci
Skladujte při teplotě 0 °C až +4 °C.
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov - Aljaška
Země původu Německo
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

Aljašský losos se rodí a žije ve studených vodách oceánu. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony ani antibiotika. Lov růžového lososa, nejmenšího druhu aljašského lososa, se koná koncem léta. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".