Nechte se unést jedinečnou chutí této delikatesy. Hřebenatky, známé také jako mušle sv. Jakuba, patří mezi vyhledávané gurmánské speciality. Tyto labradorské se řadí mezi ty nejlepší na světě a vaří z nich v těch nejlepších michellinských restauracích po celém světě. Dopřejte si také tento jedinečný kulinářský zážitek.
Zdroj ryby: Lovená
Chuť a textura
Delikátní a jemná chuť specifická pro hřebenatky
Způsoby použití
grilování
pečení
Energetická hodnota | 258 kj / 63 kcal |
Bílkoviny | 15 g |
Tuky | 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Alergeny | obsahuje měkkýše. Může obsahovat stopy ryb a korýšů. |
Složení | hřebenatka labradorská |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. |
Uchování u spotřebitele | |
Chladnička 0 až 2 °C | 1 den |
Mraznička -6 °C | 1 týden |
Mraznička -12 °C | 1 měsíc |
Mraznička -18 °C a nižší | Viz datum minimální trvanlivosti |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Latinský název ryby | Placopecten magellanicus |
Obchodní označení | Hřebenatka labradorská |
Hmotnost | |
Celková | 275 g |
Bez glazury | 250 g |
Návod na přípravu | výrobek je určen k tepelné úpravě |
Upozornění | výrobek může obsahovat kosti |
Způsob produkce | Lov |
Kategorie lovného zařízení | drapáky |
Země odlovu/odchovu | FAO 21 Severozápadní Atlantik |
Veterinární schvalovací č. | uvedeno na obalu výrobku |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |