-20% Hřebenatky

Nechte se unést jedinečnou chutí této delikatesy. Hřebenatky, známé také jako mušle sv. Jakuba, patří mezi vyhledávané gurmánské speciality. Tyto se řadí mezi největší na světe. Jsou lahodné, skvěle se hodí na opékání, grilování ale i gratinování. Dopřejte si také tento jedinečný kulinářský zážitek.

390 Kč312 Kč 250g netto 1 248 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

Hřebenatky Hluboce zmrazené, bez schránky, syrové

Zdroj ryby: Lovená

Chuť a textura
Delikátní a jemná chuť specifická pro hřebenatky

Způsob přípravy
Grilování 2+1 min
Smažení ---
Vaření v páře ---
Pečení 5-7 minut

Způsoby použití
grilování
pečení

Nutriční údaje na 100 g

Energie 258 kJ / 63 kcal
Tuky 0,1 g
Sacharidy 0 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 0 g

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 258 kj / 63 kcal
Bílkoviny 15 g
Tuky 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sůl 0 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Alergeny obsahuje měkkýše. Může obsahovat stopy ryb a korýšů.
Složení hřebenatka kuchyňská

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele
Chladnička 0 až 2 °C 1 den
Mraznička -6 °C 1 týden
Mraznička -12 °C 1 měsíc
Mraznička -18 °C a nižší Viz datum minimální trvanlivosti
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O PRODUKTU

Latinský název ryby Pecten maximus
Obchodní označení Hřebenatka kuchyňská, bez schránky, syrová, hluboce zmražená
Hmotnost
Celková 275 g
Bez glazury 250 g
Návod na přípravu výrobek je určen k tepelné úpravě
Upozornění výrobek může obsahovat kosti

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov
Kategorie lovného zařízení drapáky
Země odlovu/odchovu FAO 27 Severovýchodní Atlantik
Veterinární schvalovací č. uvedeno na obalu výrobku
Zmrazeno dne uvedeno na obalu výrobku