v extra panenském olivovém oleji
Ručně zpracované sardinky z francouzského pobřeží. Jemný rajčatový tataráček podtrhuje chuť rybího masa. Kombinace s bílým pečivem a skleničkou vína je ideální pro letní večery s přáteli. Chcete-li ochutnat výraznější chuť a měkčí texturu masa, nechte své konzervované sardinky zrát v plechovce a čas od času je obracejte.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | Obsahuje ryby. |
Složení | — |
Energetická hodnota | 744 kJ / 178 kcal |
Tuky | 8,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g |
Sacharidy | 0,5 g - z toho cukry 0,5 g |
Bílkoviny | 24,5 g |
Sůl | 0,7 g |
Alergeny | Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů, měkkýšů a hořčice. |
Složení | Sardinky 77%, voda, extra panenský olivový olej, rajčata 2,6%, rajčatová omáčka 2,6% (částečně sušená rajčata, rajčatová pasta, řepkový olej, slunečnicový olej, olivový olej) ochucená bazalkou, solí, koncentrovanou citronovou šťávou, petrželkou, pažitkou, octem z bílého vína, solí, rajčatovou pastou, cukrem, česnekem, bylinkami Provence 0,07%,) zahušťovadla - xantanová guma a guarová guma, pepř. |
Latinský název ryby | Sardina pilchardus |
Hmotnost | 115 g |
Návod na přípravu | určeno k přímé konzumaci i tepelné úpravě. |
Způsob produkce ryby | Lov |
Země původu | Francie |
Vyrobeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. |
Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.