Grilované Francouzské sardinky v rajčatovém tartare

v extra panenském olivovém oleji

Ručně zpracované sardinky z francouzského pobřeží. Jemný rajčatový tataráček podtrhuje chuť rybího masa. Kombinace s bílým pečivem a skleničkou vína je ideální pro letní večery s přáteli. Chcete-li ochutnat výraznější chuť a měkčí texturu masa, nechte své konzervované sardinky zrát v plechovce a čas od času je obracejte.

19900 Kč 115 g 1 730,43 Kč/kg

Grilované Francouzské sardinky v rajčatovém tartare

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 744 kJ / 178 kcal
Tuky 8,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 0,5 g - z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 24,5 g
Sůl 0,7 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů, měkkýšů a hořčice.
Složení Sardinky 77%, voda, extra panenský olivový olej, rajčata 2,6%, rajčatová omáčka 2,6% (částečně sušená rajčata, rajčatová pasta, řepkový olej, slunečnicový olej, olivový olej) ochucená bazalkou, solí, koncentrovanou citronovou šťávou, petrželkou, pažitkou, octem z bílého vína, solí, rajčatovou pastou, cukrem, česnekem, bylinkami Provence 0,07%,) zahušťovadla - xantanová guma a guarová guma, pepř.

O PRODUKTU

Latinský název ryby Sardina pilchardus
Hmotnost 115 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci i tepelné úpravě.

O VÝROBĚ

Způsob produkce ryby Lov
Země původu Francie
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".