Francouzské sardinky "Le cabaret de Lulu"

v extra panenském olivovém oleji

Ročník: 2019

Jako dobré víno, i limitované vintage sardinky La Perle des Diex postupem času zrají a získávají na kvalitě. Každý ročník je jedinečný, chuť se totiž může rok od roku lišit. Počasí, teplota vody, mořské proudy a chuť olivového oleje jsou faktory, které ovlivní chuťové známky ročníku, proto je neváhejte vyzkoušet a porovnat všechny.

"Krabičku sardinek v limitované edici zdobí jedinečné obrázky od místních malířek Delphine Cossais a Coralie Joulin, které kreslí dobrodružství slečny Perle a slečny Lulu, múz společnosti La Perle des Dieux. V roce 2019 nás malířka Coralie Joulin vrhá do světa kabaretu, kde slečna Lulu tančí okázalý francouzský kankán."

19900 Kč 115 g 1 730,43 Kč/kg

Francouzské sardinky "Le cabaret de Lulu"

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 790 kJ / 223 kcal
Tuky 16,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 22,5 g
Sůl 0,69 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Sardinky, extra panenský olivový olej, sůl.

O PRODUKTU

Latinský název ryby Sardina pilchardus
Hmotnost 115 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci i tepelné úpravě.

O VÝROBĚ

Způsob produkce ryby Lov
Země původu Francie
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

La Perle des Dieux je moderní společnost, která udržuje tradiční výrobu sardinek ověřeným způsobem už přes 130 let.

Vintage sardinky, srdce celé produkce, mají velmi vysoké nároky na kvalitu. Nejlepší sardinky se obvykle loví v srpnu a září, kdy je plankton v oceánu nejbohatší na živiny. Sardinky jsou loveny s respektem k přírodě a jejímu dědictví, ale především udržitelně. Přístav Saint-Gilles-Croix-de-Vie, v jehož blízkosti jsou sardinky loveny, je jediný sardinský přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyzdvihuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Jakmile jsou čerstvé sardinky vyloženy v přístavu, jsou odeslány přímo do konzervárny vzdálené necelé 3 kilometry! Tam jsou jednotlivě zpracovány, tradičně – ručně. Zalité extra panenským olivovým olejem vydrží i 10 a více let. Traduje se, že v nejlepší kondici jsou sardinky po tříltém zrání. Archivovat je můžete i doma - stačí je udržovat v suchu, mimo sluneční paprsky a každých 6 měsíců obrátit.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".