Francouzské sardinky Label Rouge s chilli papričkou Espelette

smažené ve slunečnicovém a extra panenském olivovém oleji

Vyzkoušejte kombinaci pikantní papričky Espelette s vysoce kvalitní sardinkou. Získáte vysoce kvalitní produkt, který je označen nápelkou Red Label. Toto ocenění získá pouze sardinka ulovená na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie, s obsahem tuku vyšším než 8%, ručně zpracovaná a zrající v plechovce alespoň 4 měsíce.

17900 Kč 115 g 1 556,52 Kč/kg

Francouzské sardinky Label Rouge s chilli papričkou Espelette

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby.
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 790 kJ / 223 kcal
Tuky 16,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
Sacharidy 0,5 g - z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 22,5 g
Sůl 0,69 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Sardinky, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, sůl, chilli paprička Espelette 0,6%.

O PRODUKTU

Latinský název ryby Sardina pilchardus
Hmotnost 115 g
Návod na přípravu určeno k přímé konzumaci i tepelné úpravě.

O VÝROBĚ

Způsob produkce ryby Lov
Země původu Francie
Vyrobeno dne uvedeno na obalu výrobku
Spotřebujte do uvedeno na obalu výrobku

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".