smažené ve slunečnicovém a extra panenském olivovém oleji
Vyzkoušejte kombinaci pikantní papričky Espelette s vysoce kvalitní sardinkou. Získáte vysoce kvalitní produkt, který je označen nápelkou Red Label. Toto ocenění získá pouze sardinka ulovená na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie, s obsahem tuku vyšším než 8%, ručně zpracovaná a zrající v plechovce alespoň 4 měsíce.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | Obsahuje ryby. |
Složení | — |
Energetická hodnota | 790 kJ / 223 kcal |
Tuky | 16,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g |
Sacharidy | 0,5 g - z toho cukry 0,5 g |
Bílkoviny | 22,5 g |
Sůl | 0,69 g |
Alergeny | Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Sardinky, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, sůl, chilli paprička Espelette 0,6%. |
Latinský název ryby | Sardina pilchardus |
Hmotnost | 115 g |
Návod na přípravu | určeno k přímé konzumaci i tepelné úpravě. |
Způsob produkce ryby | Lov |
Země původu | Francie |
Vyrobeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Spotřebujte do | uvedeno na obalu výrobku |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. |
Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví. Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.