Filety z makrely v olivovém oleji. Makrely jsou zpracovávány výhradně ručně, obsahují vysoké množství kvalitních bílkovin a omega-3 nenasycených mastných kyselin.
Vhodné do salátů, předkrmů nebo jen tak - s bagetou.
Pokud vás láká kvalita a příjemný gastronomický zážitek, nemusíte sáhnout pouze po naší mražené rybě: gurmeti dobře vědí, že i ryba v konzervě může být skvělá. My v Boxxi jsme si nejvíce oblíbili tradičního italského výrobce Callipo.
Giacinto Callipo založil společnost v roce 1913 v Pizzo, krásném městě v Kalábrii, které je historicky známé zpracováním tuňáků. I po více než sto letech provozu je filozofie firmy soustředěná na kvalitu, transparentnost, jednoduchost přísad a respektu k přírodě.
Callipo používá pouze suroviny vysoké kvality a známého původu - Tuňák žlutoploutvý je ihned poté, co je vyloven v Atlantském oceánu, hluboce zmrazen přímo na palubě rybářské lodi a dopraven do města Maierato, kde má dnes společnost své sídlo a kde se tuňák zpracovává. Některé výrobky, jako filety z tuňáka, se vyrábějí pouze ručně a v souladu s nejpřísnějšími opatřeními pro bezpečnost potravin.
Energetická hodnota | 854 kj / 204 kcal |
Tuky | 2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2 g |
Sacharidy | 0 g - z toho cukry 0 g |
Bílkoviny | 24 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 1,2 g |
Alergeny | Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Makrela, olivový olej, sůl. |
Hmotnost | 195 g |
Hmotnost pevného podílu | 138 g |
Upozornění | Výrobek může obsahovat kosti. |
Země původu | Itálie |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku. |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25°C. | |
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů. |