Nasloucháme barmanům. Hořká varianta je odpovědí na jejich hledání dokonalé přísady do míchaných nápojů s alkoholem i bez.
Otevírá nám dveře restaurací a barů, ze kterýchvrychle vytlačuje přeslazené toniky.
Energetická hodnota | 72 kJ / 17.2 kcal |
Tuky | 0.1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g |
Sacharidy | - z toho cukry 4.3 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | citronová šťáva z koncentrátu: 8 g, řepný cukr: 4,3 g, vláknina: 0,5 g, nenasycené mastné kyseliny a sůl <0,1. Obsahuje chinin. Obsah alkoholu do 0,5% |
Objem | 0.33 l |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Fermentáda |
Teplota skladování | Uchovávejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. |
Fermentádu vyrábějí v českém Kersku ze šťávy zralého sicilského citronu na šampaňské kvasince. Dokonalé ingredience jsou zárukou výrazné a lahodné chuti nápoje ve všech jeho příchutích. Vyvážené nutriční hodnoty a energie, kterou si díky tradičnímu zpracování zachovává, z ní dělá šampiona.
Fermentáda je skvělým společníkem pro každou výjimečnou chvíli. Její jemné perlení však ve vás dokáže vykouzlit slavnostní pocit i uprostřed všedního dne. Bohaté aroma tohoto nápoje nejlépe vynikne, když jej budete podávat vychlazený ve sklenici na sekt z tenkého skla.