-20% Višňový mošt s jablkem od Farmy u tří dubů

Objem: 0.75 l

Mošt z višně Morely pozdní v kombinaci s nejsladším jablkem Gala stála u zrodu našeho oblíbeného mixu, který osvěží a potěší. Višně i jablka pocházejí z vlastní produkce Farmy U Tří důbů.

Višeň Morela má měkkou, tmavě červenou, nakyslou dužinu se slabým aroma hořkých mandlí. Mošt z višní má tak osobitý nádech, který určuje říznou chuť.

Většina jablečných moštů se vyrábí z padaných jablek, ne však v tomto případě. Popadaná jablka jsou potlučená, naoxidovaná, některá jsou nezralá, některá naopak přezrálá. Pro moštování vybírají pouze nestandartní konzumní jablka z třídění (malá nebo s vizuální vadou). V říjnu jsou však tato jablka ještě zelená, kyselá a plná škrobu. Moštovací zralosti dosahují teprve v měsících únoru až březnu následujícího roku. Do té doby je uloží do chladících boxů, kde je při teplotě 2-4°C nazrávají 4-6 měsíců. Aby jablka takové uskladnění vydržela, musí být ručně trhaná a naprosto zdraváKvalitu uskladněných jablek pravidelně testují, a když dosáhnou konzumní zralosti, tak se šetrně zpracují.

Obsahuje lehký zákal. Šetrně pasterováno.

109,9 Kč8792 Kč 750 ml 117,23 Kč/l

Višňový mošt s jablkem od Farmy u tří dubů

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 205 kJ / 48 kcal
Tuky 0.3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 10.5 g - z toho cukry 10.1 g
Vláknina
Bílkoviny 0.4 g
Sůl <0.1 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení 50 % višňový mošt, 50 % jablečný mošt.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Objem 0.75 l
Doporučení Podávejte vychlazené

O VÝROBĚ

Země původu Česká republika
Výrobce FARMA U TŘÍ DUBŮ s.r.o., Stošíkovice na Louce 93, 671 64

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte v pokojové teplotě, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do tří dnů.

Farma U tří dubů je rodinná farma, která již přes 20 let obhospodařuje sady a vinice ve Stošíkovicích, viniční trať U Tří dubů a polnosti v nedalekých obcích. 

V přilehlých sadech pěstují třešně, višně, meruňky, broskve, švestky, ryngle, mirabelky, jablka a hrušky, které jsou základem vlastních poctivých výrobků. Na moštárně je kladen důraz na kvalitní surovinu, malé šarže a rychlé a šetrné zpracování. V roce 2020 vznikly také první cidery.

 

nahoru
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".