Podzim ve skle.
Bez konzervantů, bez škrobu a náhražek. Během 20 hodinového, šetrného vaření se z ovoce odpaří více než polovina vody a povidla se tak sama zahustí. Díky tomu si udrží čistou a přírodní chuť. Skvěle se hodí třeba do koláčů, palačinek nebo jogurtů.
Povidla vyrábí na Farmě U Tří dubů z vlastní sklizně hrušek, z odrůdy Williamsova červená. "Letní máslovka", jak se hruškám této odrůdy také říká, má šťavnatou dužinu plnou svěží chuti. Máslovku si v kombinaci s jablkem můžete vychutnat ve formě poctivého moštu.
Energetická hodnota | 939 kJ / 224.3 kcal |
Tuky | 0.1 g - z toho nasycené mastné kyseliny <0.1 g |
Sacharidy | 56.6 g - z toho cukry 54.4 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 0.4 g |
Sůl | 0.2 g |
Alergeny | - |
Složení | Hrušky (84 %), řepný cukr. |
Hmotnost | 400 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | FARMA U TŘÍ DUBŮ s.r.o., Stošíkovice na Louce 93, 671 70 |
Teplota skladování | Skladujte v pokojové teplotě, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do tří dnů. |
Farma U tří dubů je rodinná farma, která již přes 20 let obhospodařuje sady a vinice ve Stošíkovicích, viniční trať U Tří dubů a polnosti v nedalekých obcích.
V přilehlých sadech pěstují třešně, višně, meruňky, broskve, švestky, ryngle, mirabelky, jablka a hrušky, které jsou základem vlastních poctivých výrobků. Na moštárně je kladen důraz na kvalitní surovinu, malé šarže a rychlé a šetrné zpracování. V roce 2020 vznikly také první cidery.