Celé kuře pro rodinný oběd i slavnostní grilovačku.
Můžete péct vcelku, nebo naporcovat a ze skeletu a křídel připravit skvělý vývar, který zahřeje v chladných dnech. Kuře pochází z Farmy rodiny Němcovy, kde kladou důraz na volný pohyb zvířat a kvalitní stravu. Chov kuřat na podestýlce je nejpřirozenějším způsobem chovu. Přirozený růst a možnost pohybu mají blahodárný vliv na zdraví drůbeže. Krmiva obsahují rozmanité přírodní složky a naopak v nich nenajdete antibiotika, hormony či GMO. I z toho důvodu je jejich kuřecí maso vyhledávané pro prvotřídní chuť a kvalitu.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | 100 % kuře celé. |
Hmotnost | 1650 g |
Návod na přípravu | Určeno k tepelné úpravě. |
Způsob produkce | — |
Narozeno v | Česká republika |
Chov/Vykrmeno v | Česká republika |
Poraženo v | Česká republika |
Bouráno v | Česká republika |
Zmrazeno dne | — |
Výrobce | Farma rodiny Němcovy Netín 78 594 44, Radostín nad Oslavou Česká republika |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 2 - 4 °C. |
Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co nám naše zem dává. Klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu.
Farma byla založena v roce 1990. V současnosti patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky - Českomoravské vrchovině. Tato krajina dává svou rozmanitostí, podhorským charakterem, řídkým osídlením a panenskou přírodou ty nejlepší podmínky pro chov skotu.