Ručně vyráběný zrající sýr. Základem výroby zrajících sýrů je tvaroh, obohacený o kultury, které promění tvaroh v sýr skvělé konzistence a chuti.
K výrobě mléčných produktů využívá Farma rodiny Němcovy mléko ze své vlastní produkce, které je šetrně pasterované. Při chovu zvířat klade firma důraz na krmivo GMO-free (neobsahuje GMO krmiva).
Energetická hodnota | 1350 kJ / 321 kcal |
Tuky | 25.4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 16.95 g |
Sacharidy | 0.5 g - z toho cukry 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 24.4 g |
Sůl | 1.2 g |
Alergeny | Mléko |
Složení | Kravské mléko, jedlá sůl, syřidlo, sýrařské kultury. |
Hmotnost | 120 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | Určeno k přímé spotřebě. |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Farma rodiny Němcovy Netín 78 594 44, Radostín nad Oslavou Česká republika |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 4 - 8 °C. |
Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co nám naše zem dává. Klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu.
Farma byla založena v roce 1990. V současnosti patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky - Českomoravské vrchovině. Tato krajina dává svou rozmanitostí, podhorským charakterem, řídkým osídlením a panenskou přírodou ty nejlepší podmínky pro chov skotu.