Ručně vyráběný pařený sýr vláknité struktury s kouřovým aroma.
Pařené sýry patří do speciální kategorie sýrů. Jejich výroba spočívá v napařování sýřeniny teplou vodou, při teplotě cca 80 °C. Sýrová hmota je po nahřátí jednoduše tvárná, dají se tvořit nitě, uzlíky, rolky. Z vícevláknitých špalíků se pak krájí jednotlivé válečky. K výrobě mléčných produktů využívá Farma rodiny Němcovy mléko ze své vlastní produkce, které je šetrně pasterované.
Při chovu zvířat klade firma důraz na krmivo GMO-free (neobsahuje GMO krmiva).
Energetická hodnota | 1350 kJ / 321 kcal |
Tuky | 24 g - z toho nasycené mastné kyseliny 16.95 g |
Sacharidy | 0.5 g - z toho cukry 0.5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 24.4 g |
Sůl | 1.2 g |
Alergeny | Mléko |
Složení | Kravské mléko, jedlá sůl, tekuté kouřové aroma, mlékárenské kultury, syřidlo. |
Hmotnost | 100 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | Určeno k přímé spotřebě. |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Farma rodiny Němcovy Netín 78 594 44, Radostín nad Oslavou Česká republika |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 4 - 8 °C. |
Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co nám naše zem dává. Klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu.
Farma byla založena v roce 1990. V současnosti patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky - Českomoravské vrchovině. Tato krajina dává svou rozmanitostí, podhorským charakterem, řídkým osídlením a panenskou přírodou ty nejlepší podmínky pro chov skotu.