Most read

Trendem je (čerstvě) mražené

  • Marek Jirovec
  • 2. February 2022
  • 3 min. read
Read
News
2 minutes reading

Hip hip hurray – our offer grows fresh!

  • Marek Jirovec
  • 28. March 2022
Nutrition
2 minutes reading

Boxxi Shrimp selection

  • Petra Müller
  • 9. July 2021
Stories
2 minutes reading

Frozen at sea - is it really the way we want to go?

  • Petra Müller
  • 1. February 2022

#boxxicz on instagram

Latest articles

3 minutes reading

*** NOT TRANSLATED *** Čerstvé sladkovodní

*** NOT TRANSLATED ***

  • Petra Müller
  • 28. April 2022
2 minutes reading

Hip hip hurray – our offer grows fresh!

We are launching fresh goods. Small step for a mankind, big step for Boxxi. Do you ask why this sidestep?

  • Marek Jirovec
  • 28. March 2022
3 minutes reading

Recommend Boxxi and earn credits for your purchases

Recommend Boxxi to your friends and collect credits for your next purchases. How to earn credits? Read more.. 

  • Petra Müller
  • 9. February 2022
5 minutes reading

Introducing Boxxi account

We have launched Boxxi account for you to have you earn credits for your purchases with Boxxi. What are its benefits and how to handle it? See and read further..

  • Petra Müller
  • 9. February 2022
5 minutes reading

We Celebrate Iodine Day!

Iodine Day reminds us how important it is to have sufficient intake of this important element.

  • Petra Müller
  • 3. February 2022
3 minutes reading

Trendem je (čerstvě) mražené

Přijde vám to zvláštní? Říkáte si, že to není možné, že přeci čím čerstvější, tím lepší? Ano i ne. Pojďme se na to podívat detailněji na příkladu ryb.  ...

  • Marek Jirovec
  • 2. February 2022
2 minutes reading

Frozen at sea - is it really the way we want to go?

Boxxi followers may have heard a few reasons already, why it is for our far-from-sea country better to obtain sea products frozen. To speak frankly: it is more economical, ecological, sustainable, certain, practical etc.  TRANSLATION IN PROGRESS

  • Petra Müller
  • 1. February 2022
2 minutes reading

Boxxi FishTalks: Marek z Boxxi mluví o rybách 5

Vše, co jste chtěli vědět o rybách, ale báli jste se zeptat :) jak má vypadat a chutnat treska obecná? Rozhodně ne-obyčejně. Marek z Boxxi mluví o tom, jak vybrat skutečně dobrou tresku. 

  • Marek Jirovec
  • 28. January 2022
5 minutes reading

Není treska jako treska

Znáte-li tresku jen jako nevzhledné kvádříky čehosi s rybí příchutí ze školní jídelny, o hodně přicházíte. Treska jednak není jen jedna (čeština jejich pestrost bohužel tlumí názvoslovím), vzhledem k jemné chuti se dá připravovat na mnoho způsobů a…

  • Petra Müller
  • 26. January 2022

Stali jsme se členy Asociace společenské odpovědnosti

Boxxi se stává členem Asociace společenské odpovědnosti ČR. Možná se zeptáte proč. Ne, není to proto, že musíme, ale proto, že chceme. Udržitelnost a ohleduplnost je naše přirozenost a zrcadlí se v každé činnosti Boxxi. Chtěli jsme se proto k těmto…

  • Marek Jirovec
  • 26. January 2022
5 minutes reading

Odkud pochází neobyčejná treska obecná?

Co může být tak zajímavého na tresce? No, to byste se divili...  Island, pro nejž je treska důležitým vývozním artiklem, ale stejně tak i nekonečně vítanou lahůdkou pro všechny Islanďany, se už dávno rozhodl pro cestu udržitelnosti. Jakkoliv je…

  • Petra Müller
  • 13. January 2022
2 minutes reading

Where does Boxxi Arctic Salmon come from?

Whenever I enjoy our Arctic Salmon, my thoughts go to the pure Icelandic nature. I think about the extraordinary raliationship people there have towards it, their thoughtful approach to farming and respect to the Ocean. This salmon tastes…

  • Petra Müller
  • 12. November 2021