Prémiová kvalita divokého lososa z tichého oceánu, zmrazeného přímo na moři. Ryba má neomezené možnosti volného pohybu a obsahuje minimum tuku. Maso je díky tomu lehké, pevné a chutné. Doporučujeme dochutit bylinkami a naší ručně sbíranou islandskou solí.
Zdroj ryby: Lovená
Chuť a textura
Výrazná chuť, pevné maso
Způsoby použití
grilování
smažení
vaření v páře
pečení
Nutriční údaje na 100 g
Energie | 502 kJ / 120 kcal |
Bílkoviny | 20 g |
Tuky | 4 g |
Sůl | 0 g |
Sacharidy | 0,8 g |
Energetická hodnota | 502 kJ / 120 kcal |
Tuky | 4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g |
Sacharidy | 0,8 g - toho cukry |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0 g |
(zdroj www.kaloricketabulky.cz, pozn. Nutriční údaje se mohou v závislosti na původu, ročním období a dalších přirozených faktorech lišit od uvedených.) |
Alergeny | Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. |
Složení | Losos keta. |
Latinský název ryby | Oncorhychus keta |
Obchodní označení | Divoký losos Keta, steak s kůží, hluboce zmrazeno, vakuově baleno |
Hmotnost | |
Celková | 400 g |
Bez glazury | 400 g |
Návod na přípravu | výrobek je určen k tepelné úpravě |
Upozornění | výrobek obsahuje kosti |
Způsob produkce | Lov |
Kategorie lovného zařízení | nevody a tenatové sítě |
Země odlovu/odchovu | FAO 61 Severozápadní Tichý oceán / FAO 67 Severovýchodní Tichý oceán |
Veterinární schvalovací č. | uvedeno na obalu výrobku |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. |
Uchování u spotřebitele | |
Chladnička 0 až 2 °C | 3 dny |
Mraznička -6 °C | 1 týden |
Mraznička -12 °C | 1 měsíc |
Mraznička -18 °C a nižší | Viz datum minimální trvanlivosti |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |