Všichni ví, jak preclík v čokoládě chutná. Teda většina si spíš myslí, že ví. Když se totiž vezme pořádná JANKOVA 64% čokoláda, dějou se divy. A i takováhle klasika najednou chutná miliónově. Preclíky jsou obaleny v tmavé čokoládě a při výrobě nebyly použity žádné leštidla.
Energetická hodnota | 1980.5 kJ / 423.5 kcal |
Tuky | 24.15 g |
Sacharidy | 53.5 g - z toho cukry 17.75 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 10.7 g |
Sůl | — |
Alergeny | Lepek, Arašídy, Sója, Skořápkové plody |
Složení | Tmavá čokoláda (kakaová hmota 64 %, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka), Preclíky (40 %) - pšeničná mouka, slunečnicový olej, sůl, pšeničný škrob, výtažek ječného sladu, glukózo-fruktózový sirup, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, regulátor kyselosti: hydroxid sodný. |
Hmotnost | 100 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | KAKAOVNÍK s.r.o. Vazová 2451 688 01 Uherský Brod, IČO: 04555953, DIČ: CZ04555953, E-mail: info@cokoladovnajanek.cz |
Teplota skladování | Skladujte v suchu a temnu při teplotách do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Od roku 2015 jsme oficiálně čokoládovnou. Českou, poctivou a domácí. To znamená, že si u nás všechno tvoříme sami. Že si pečlivě vybíráme jen ty nejkvalitnější suroviny a že to od nás pak tak nějak líp chutná.