Cizrna vařená na páře má velké plody, jemnou, až máslovou konzistenci a plnou, lehce oříškovou chuť.
Nepotřebuje již žádnou další úpravu a je vhodná na přípravu studených i teplých pokrmů. Skvělá je i opražená dokřupava jako večerní mlsání.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 303 kJ / 72 kcal |
Tuky | 1,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g |
Sacharidy | 8,6 g - z toho cukry 0 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 0,45 g |
Alergeny | x |
Složení | Cizrna, voda, sůl, antioxidant - kyselina askorbová. |
Hmotnost | 400 g |
Hmotnost pevného podílu | 240 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |
„Dobré věci jsou vždy ty nejjednodušší. To je tajemství úspěšné společnosti.“ - Divella
Příběh středomořské legendy začal v roce 1890, kdy postavil Francesco Divella první mlýn na výrobu mouky v regionu Apulie. Místní obyvatelé, sousedé a přátelé si těstoviny tak oblíbili, že během několika málo let bylo potřeba rozšířit výrobní závod a dopřát delikátní produkt celé Itálii. Po druhé světové válce se staly těstoviny Divella symbolem kvality a chuti. Oblíbila si je celá Evropa a zanedlouho i svět.
Vedle slavných těstovin má Divella na svém TOP listu produktů i luštěniny vařené v páře. Suroviny pro přípravu splňují nejpřísnější standardy. Musí být chutné, dobře zpracovaná, energeticky vyvážené a vynikající kvality.