Čatní se výborně hodí ke každému grilované či pečenému masu. Lze ho použít na dochucení salátů nebo jako přílohu ke grilované rybě. Je skvělým doplňkem každého hamburgeru a sendviče.
Obsahuje 64% červené cibule!
Pokud máte rádi poctivé a opravdové delikatesy, rádi bychom vám představili rodinu Pelikánových a jejich firmu The Pelikans.
Všechny produkty jsou z kvalitních surovin, bez glutamátu, chemických konzervantů a dochucovadel. Nepoužívají polotovary, ani náhražky. Novinky testují sami na sobě a své rodině, proto vždy stoprocentně vědí, že je vše přivedeno k dokonalosti. Za celým procesem výroby stojí ruční práce, od loupání pečených paprik až po etiketaci skleniček.
A tajné přísady? Respekt k surovinám, preciznost, láska k řemeslu a vášeň pro dobré jídlo.
Energetická hodnota | 504 kJ / 121 kcal |
Tuky | 3,3 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g |
Sacharidy | 19,4 g - z toho cukry 17,7 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | <0,1 g |
Alergeny | x |
Složení | Červená cibule 64%, třtinový cukr 13%, balzamikový ocet 7%, červený vinný ocet 7%, portské víno 7%, extra panenský olivový olej, bobkový list, sůl. |
Hmotnost | 250 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Česká republika |
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23° C. | |
Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 30 dnů. |