Cibule borettana pochází z malého městečka Boretto v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť a výrazný, zploštělý, talířovitý tvar.
Ty marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.
Energetická hodnota | 111 kj / 27 kcal |
Bílkoviny | 1,01 g |
Tuky | 0,93 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,17 g |
Sůl | 0 g |
Sacharidy | 1,93 g - z toho cukry 1,75 g |
Alergeny | oxid siřičitý a siřičitany |
Složení | cibulky "Borettane" 55%, voda, balsamikový ocet, cukr, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová, antioxidant - kyselina L-askorbová, oxid siřičitý |
Hmotnost | 310 g netto |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Skladujte v suchu a temnu. |
Země původu | Itálie |