Cibulky marinované v balzamikovém octu

Cibule borettana pochází z malého městečka Boretto v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť a výrazný, zploštělý, talířovitý tvar.

Ty marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.

112 Kč 310 g 361 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)


Dovézt domů (ČR)

Dovézt domů (Praha)

Do Boxxi house v Praze

Do Boxxi pointů po ČR

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 111 kj / 27 kcal
Bílkoviny 1,01 g
Tuky 0,93 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,17 g
Sůl 0 g
Sacharidy 1,93 g - z toho cukry 1,75 g
Alergeny oxid siřičitý a siřičitany
Složení cibulky "Borettane" 55%, voda, balsamikový ocet, cukr, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová, antioxidant - kyselina L-askorbová, oxid siřičitý

O PRODUKTU

Hmotnost 310 g netto
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku
Skladujte v suchu a temnu.

O VÝROBĚ

Země původu Itálie