Cibulky marinované v balzamikovém octu

Cibule borettana pochází z malého městečka Boretto v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť a výrazný, zploštělý, talířovitý tvar.

Ty marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.

11200 Kč 361,29 Kč/kg

Cibulky marinované v balzamikovém octu

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 111 kJ / 27 kcal
Tuky 0,93 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,17 g
Sacharidy 1,93 g - z toho cukry 1,75 g
Bílkoviny 1,01 g
Sůl 0 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany.
Složení Cibulky "Borettane" 55%, voda, balsamikový ocet, cukr, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová, antioxidant - kyselina L-askorbová, oxid siřičitý.

O PRODUKTU

Hmotnost 310 g netto
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Itálie

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu a temnu.
Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".