Cibule borettana pochází z malého městečka Boretto v provincii Regiio Emilia. Cibulky mají jedinečnou sladkou chuť a výrazný, zploštělý, talířovitý tvar.
Ty marinované v balsamickém octu z Modeny jsou měkké a mají sametovou jemnou chuť. Přidávají se do teplých pokrmů a studené se hodí na předkrm.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 111 kJ / 27 kcal |
Tuky | 0,93 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,17 g |
Sacharidy | 1,93 g - z toho cukry 1,75 g |
Bílkoviny | 1,01 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny | Oxid siřičitý a siřičitany. |
Složení | Cibulky "Borettane" 55%, voda, balsamikový ocet, cukr, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citronová, antioxidant - kyselina L-askorbová, oxid siřičitý. |
Hmotnost | 310 g netto |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Skladujte v suchu a temnu. |