Chobotnice chapadla vařená

Chobotnice jsou velmi inteligentní hlavonožci žijící v moři a oceánech. Jsou vhodné i při dietním stravování, obsahují mnoho minerálů a vitamínů, které prospívají našemu tělu. Menší chobotnice jsou chuťově jemnější a měkčí. Při příliš dlouhém vaření, mohou ztuhnout. S těmito předvařenými se tím ale trápit nemusíte, jejich příprava je blesková.

280 Kč 250g 1 120 Kč/kg

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

Chobotnice chapadla vařená hluboce zmrazená

Chuť a textura
Jemná chuť, pevné maso

Způsob přípravy
Grilování 2 min
Smažení 4 min
Vaření v páře 2 min
Pečení ---

Způsoby použití
grilování
smažení
na salát

Nutriční údaje na 100 g

Energie 287 kj / 69 kcal
Bílkoviny 13 g
Tuky 0,95 g
Sůl 0,06 g
Sacharidy 1,4 g

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 287 kj / 69 kcal
Bílkoviny 13 g
Tuky 0,95 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sůl 0,06 g
Sacharidy 1,4 g - z toho cukry 1,4 g
Alergeny obsahuje měkkýše. může obsahovat stopy ryb a korýšů
Složení Chobotnice obecná

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Teplota skladování Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele
Chladnička 0 až 2 °C 1 den
Mraznička -6 °C 1 týden
Mraznička -12 °C 1 měsíc
Mraznička -18 °C a nižší Viz datum minimální trvanlivosti
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O PRODUKTU

Latinský název ryby Octopus vulgaris
Obchodní označení chobotnice obecná chapadla vařená, hluboce zmrazená, vakuově baleno
Hmotnost
Celková 250 g
Bez glazury 250 g
Návod na přípravu výrobek je určen k tepelné úpravě

O VÝROBĚ

Způsob produkce Lov
Kategorie lovného zařízení vězence a lapadla
Země odlovu/odchovu FAO 34, středovýchodní Atlantik
Země původu Maroko
Veterinární schvalovací č. uvedeno na obalu výrobku
Zmrazeno dne uvedeno na obalu výrobku