Často podceňované a při tom vynikající maso, které ocení všichni milovníci šťavnatého červeného masa. Stehenní svalovina obsahuje vysoký podíl bílkovin, v němž je rozpuštěna řada chuťově atraktivních látek. Stehno lze upéct v celku, nezapomeňte přikrýt, podlévat a péct dostatečně dlouho – doba pečení v hodinách = váze pečeného masa v kg. Podávejte pak se špenátem či zelím.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Hmotnost | — |
Návod na přípravu | — |
Způsob produkce | — |
Narozeno v | Rakousko |
Chov/Vykrmeno v | ČR |
Poraženo v | ČR |
Bouráno v | ČR |
Zmrazeno dne | — |
Výrobce | Česká Krůta |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě 0-4 °C. |
Farma Rychvald je rodinná farma s dlouholetou tradicí. Specializujeme se na chov a výkrm krůt. Naše krůtí farma nabízí zdravé, dietní a chutné maso a výrobky z krůtího masa, ale také krocany, krůty a rozkrmená krůťata pro chovatele.
Pod značkou „Česká krůta“ poskytujeme to nejlepší pro vaši osobní spotřebu. Jsme tu pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě.
Objevte chuť pravé české krůty a obohaťte svůj život o kvalitní farmářské produkty z Farmy Rychvald.