Olivy patří mezi velmi výživné potraviny. Obsahují vlákninu, vitamíny, minerály a kyselinu olejovou, která pomáhá potlačit vstřebávání špatného cholesterolu.
Černé vypeckované olivy jsou vhodné do salátů, na předkrmy, pomazánky i na vaření.
Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.
Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.
Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.
Energetická hodnota | 1464 kj / 349 kcal |
Bílkoviny | 1,4 g |
Tuky | 38 g - z toho nasycené mastné kyseliny 5,4 g |
Sůl | 0,1 g |
Sacharidy | 0,7 g - z toho cukry 0,7 g |
Alergeny | x |
Složení | olivy černé bez pecky, olivový olej, koření, sůl, regulátor kyselosti, kyselina mléčná. |
Hmotnost | 280 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Skladujte v suchu a temnu. |
Země původu | Itálie |