AUGA BIO Černé fazole bez nálevu

Bio černé fazole.

4990 Kč 150 g 332,67 Kč/kg

AUGA BIO Černé fazole bez nálevu

Certifikace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 590 kJ kJ / 140 kcal kcal
Tuky 0.6 g g - z toho nasycené mastné kyseliny 0.2 g g
Sacharidy 21 g g - z toho cukry 0.9 g g
Vláknina 6.7 g g
Bílkoviny 9.5 g g
Sůl 0.8 g g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny
Složení Černé fazole 97 %, voda, mořská sůl 0,8 %. Suroviny pochází z certifikovaného ekologického zemědělství.

Podrobné informace

O PRODUKTU

Hmotnost 150 g
Čistá hmotnost
Doporučení

O VÝROBĚ

Země původu Litva
Výrobce Baltic Champs, UAB, Konstitucijos pr. 21C, Quadrum North, 08130 Vilnius, Litva

SKLADOVÁNÍ A DOBA UCHOVÁNÍ

Teplota skladování Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 dnů.

Téměř 10 let tradičních zemědělských zkušeností získaných z hospodaření na 24 000 hektarech půdy a pěstováním více než 3 000 krav doplnilo myšlenku ekologického zemědělství, které se vyvíjí v mysli Kęstutise Juščiuse, majitele Baltic Champs, po tři roky. Po sloučení dvou společností v roce 2014 se objevila nová společná obchodní vize a nové cíle. V roce 2015 skupina učinila klíčové rozhodnutí o přechodu na ekologické zemědělství a zahájila tak proces certifikace. Příští rok společnost změnila název na skupinu AUGA a se stejnojmenným názvem vyvinula novou řadu produktů.

Dnes je skupina AUGA jednou z největších vertikálně integrovaných společností vyrábějících biopotraviny v Evropě. Skupina společností spravuje cca. 38 000 ha ekologicky certifikované orné půdy a vyvíjí udržitelný zemědělský model. Green Heads velkoobchod a distribuce Vám představuje svoji nabídku potraviny pro vegany.

 

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".