Prémiová partie pro vaši sváteční tabuli. Vhodné i na steaky nebo carpaccio.
Zvěřinové maso je bohaté na železo, zinek, vitamíny skupiny B a celou řadu důležitých aminokyselin. Nutričně ho řadíme k nejzdravějším a je tak vhodné i pro dietní kuchyni.
Daněk má sice jako své druhové jméno přídomek evropský, ale původem pochází z oblasti Středomoří a Malé Asie. Do Evropy se dostal díky svému atraktivnímu vzhledu a také vynikajícímu masu.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu a odlovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | 100 % dančí svíčková. |
Hmotnost | 250 g |
Návod na přípravu | Výrobek je určen k tepelné úpravě. |
Způsob produkce | — |
Narozeno v | ČR |
Chov/Vykrmeno v | — |
Poraženo v | — |
Bouráno v | ČR |
Zmrazeno dne | uvedeno na obalu výrobku |
Výrobce | baroque - wild s.r.o., Terronská 871/74, Bubeneč (Praha 6), 160 00 Praha |
Teplota skladování | 1 měsíc při teplotě -6 °C / 3 měsíce při teplotě -12 °C / 24 měsíců při teplotě -18 °C |
Baroque market je rodinná firma z východních Čech. Zvěřinu vykupují přímo od českých myslivců z českomoravské vrchoviny a zpracovávají ji vlastní mistři řezníci pod značkou baroque maso. Baroque kuchaři čerpají z tradic předků a vaří z toho nejlepšího, co česká země nabízí - z masa, zeleniny, ovoce a dalšího bohatství naší země.
Delikatesy bez konzervantů, éček a lepku pak uzavřeli do skleniček, kterým nelze odolat. S maximálním důrazem na kvalitu, sezónnost a zdraví. Důležitá je i udržitelnost, dlouhodobost a tradice, kterou chtějí předat i vlastním dětem.