Se šípkovou nebo se zelím? Rozsekneme to za vás!
Špikovaná kančí kýta s hutnou a lahodnou šípkovou omáčkou je oblíbenou klasikou české kuchyně, se kterou rozhodně nešlápnete vedle.
Doporučujeme podávat s houskovým nebo karlovarským knedlíkem a zavařeninou dle vaší chuti.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | Lepek, Mléko, Celer, Hořčice, Oxid siřičitý a siřičitany |
Složení | 39 % špikovaná kančí kýta (97% zvěřina - kančí kýta, uzená slanina (vepřové sádlo, jedlá sůl), pepř), 61 % šípková omáčka (pitná voda, mrkev, 17 % šípková zavařenina (šípkové pyré, cukr, pitná voda, želírující látky, pektiny), celer, pastinák, cibule, pšeničná mouka, smetana (smetana 31 % tuku, obsahuje mléko), plnotučná hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kurkuma, koření), máslo, vepřové sádlo, cukr, ocet, slunečnicový olej, jedlá sůl, koření, červené víno (obsahuje siřičitany)). |
Hmotnost | 510 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Baroque bistro & market s.r.o., náměstí T.G. Masaryka 80, Dvůr Králové nad Labem, 54401 |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření skladujte v chladu do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů. |
Baroque market je rodinná firma z východních Čech. Zvěřinu vykupují přímo od českých myslivců z českomoravské vrchoviny a zpracovávají ji vlastní mistři řezníci pod značkou baroque maso. Baroque kuchaři čerpají z tradic předků a vaří z toho nejlepšího, co česká země nabízí - z masa, zeleniny, ovoce a dalšího bohatství naší země.
Delikatesy bez konzervantů, éček a lepku pak uzavřeli do skleniček, kterým nelze odolat. S maximálním důrazem na kvalitu, sezónnost a zdraví. Důležitá je i udržitelnost, dlouhodobost a tradice, kterou chtějí předat i vlastním dětem.