Pstruzi pocházejí ze zámeckých sádek rybárny Kinský ve Žďáru nad Sázavou, což je nádherný kraj bohatý na suroviny nejen ze sádek, ale i lesů a polí.
Každý pstruh podléhá pečilivé selekci a výhradně ručnímu zpracování, než je marinovaný v láku, který je vyladěn k chuťové dokonalosti.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | Ryby |
Složení | Pstruh (43 %), voda, cibule, ocet (13 %), papričky, sůl (7 %), cukr, koření. |
Hmotnost | 170 g |
Čistá hmotnost | 130 g |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Baroque bistro & market s.r.o., náměstí T.G. Masaryka 80, Dvůr Králové nad Labem, 54401 |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření skladujte v chladu do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů. |
Baroque market je rodinná firma z východních Čech. Zvěřinu vykupují přímo od českých myslivců z českomoravské vrchoviny a zpracovávají ji vlastní mistři řezníci pod značkou baroque maso. Baroque kuchaři čerpají z tradic předků a vaří z toho nejlepšího, co česká země nabízí - z masa, zeleniny, ovoce a dalšího bohatství naší země.
Delikatesy bez konzervantů, éček a lepku pak uzavřeli do skleniček, kterým nelze odolat. S maximálním důrazem na kvalitu, sezónnost a zdraví. Důležitá je i udržitelnost, dlouhodobost a tradice, kterou chtějí předat i vlastním dětem.