Černý ležák Bernard - tento ležák je třetí člen rodiny piv s přídavkem jemných kvasnic, díky nimž pivo sekundárně kvásí přímo v lahvi.
Pro svou výraznou chuťovou odlišnost je na pivním trhu zcela ojedinělé a získává celou řadu ocenění v degustačních soutěžích po celém světě. Baroque kuchaři na cibulovém základu a tomto lahodném moku vypekli kančí bok ze zvěře českomoravské vrchnoviny, slaninu a sádlo a tak vznikla delikatesa, která se doslova rozpouští na jazyku.
Vypečený kančí bok se sádlem a jemnou chutí černého ležáku doporučujeme vychutnat na opečeném chlebu nebo jenom tak přímo ze skleničky.
Energetická hodnota | 1510 kJ / 362 kcal |
Tuky | 35 g - z toho nasycené mastné kyseliny 9.5 g |
Sacharidy | 1.1 g - z toho cukry 0.7 g |
Vláknina | — |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 1.03 g |
Alergeny | Lepek, Oxid siřičitý a siřičitany |
Složení | 48,7 % kančí bok baroque - maso, cibule, 9,3 % černý ležák Bernard 12 (pitná voda, ječný slad ze sladovny Bernard, speciální slady, žatecké upravené chmely, kvasnice), vepřová slanina (hřbetní vepřové sádlo, česnek, 1% jedlá sůl, chilli papričky, pepř. |
Hmotnost | 150 g |
Čistá hmotnost | — |
Doporučení | — |
Země původu | Česká republika |
Výrobce | Baroque bistro & market s.r.o., náměstí T.G. Masaryka 80, Dvůr Králové nad Labem, 54401 |
Teplota skladování | Skladujte při teplotě od 5 do 25 °C. Po otevření skladujte v chladu do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů. |
Baroque market je rodinná firma z východních Čech. Zvěřinu vykupují přímo od českých myslivců z českomoravské vrchoviny a zpracovávají ji vlastní mistři řezníci pod značkou baroque maso. Baroque kuchaři čerpají z tradic předků a vaří z toho nejlepšího, co česká země nabízí - z masa, zeleniny, ovoce a dalšího bohatství naší země.
Delikatesy bez konzervantů, éček a lepku pak uzavřeli do skleniček, kterým nelze odolat. S maximálním důrazem na kvalitu, sezónnost a zdraví. Důležitá je i udržitelnost, dlouhodobost a tradice, kterou chtějí předat i vlastním dětem.