Vinný ocet tmavé barvy s intensivním aroma balzamického octa. Ocet prochází osmiletým zráním na dubových sudech.
V chuti plné s delikátní kyselinkou, vyniká výraznou viskozitou a elegantní chutí s hroznovou sladkostí. Má všestranné použití při dochucení pokrmů.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 1404 kJ / 330 kcal |
Tuky | 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g |
Sacharidy | 78 g - z toho cukry 78 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
Alergeny | Siřičitany. |
Složení | Hroznový mošt, vinný ocet. |
Objem | 250 ml |
Kyselost | 6% |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. | |
Skladujte při teplotě do 25 °C. |
Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.
Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.
Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.