Artyčoky jsou oblíbenou středomořskou zeleninou, kterou si v marinované formě můžete dopřávat po celý rok.
Artyčoky nakládané v bylinkovém oleji jsou vhodné na předkrmy, do salátů s kuskusem nebo s mletým masem.
Energetická hodnota | — |
Tuky | — |
Sacharidy | — |
Vláknina | — |
Bílkoviny | — |
Sůl | — |
Alergeny | — |
Složení | — |
Energetická hodnota | 359 kJ / 87 kcal |
Tuky | 7,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g |
Sacharidy | 2,8 g - z toho cukry 0,4 g |
Bílkoviny | 1,3 g |
Sůl | 1,6 g |
Alergeny | x |
Složení | Artyčoky 56%, olej ze slunečnicových semen 33,4%, extra panenský olivový olej 10%, koření (římská máta "marulka lékařská", česnek, chilli), vinný ocet, sůl, regulátor kyselosti - kyselina citrónová. |
Hmotnost | 340 g |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu výrobku |
Země původu | Itálie |
Skladujte v suchu a temnu. |
Společnost Casa Rinaldi se zrodila z italské vášně pro tradici v oblasti Emilia-Romagna, tedy oblasti známé jako kolébka parmské šunky nebo parmezánu, ale i rychlých aut - Lamborghini, Ferrari či Maserati.
Během svého podnikání rozšířila firma export i do světových metropolí a kuchyní špičkových restaurací. V roce 2010 získal ocet Casa Rinaldi titul „Nejlepší z nejlepších“ a dodnes zůstává silně zapsán v historii balzamikového černého zlata.
Výběr produktů se nedávno rozšířil o nejlepší italské pochoutky – extra panenský olivový olej, pesta a zeleninu marinovanou v oleji i octu.