Acciughe in olio di oliva extra vergine

Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů.

Výrazné ančovičky skvěle vynikají ve francouzském cibulovém koláči.

131 Kč 50 g

Možnosti doručení (volbu provedete v druhém kroku objednávky)

O původu

Jméno rodiny Recca je po čtyři generace spojeno s řemeslným zpracováním sicilských ryb. Zmínka o dlouhověkosti společnosti není jen chloubou, která sama o sobě zaručuje spolehlivost a kvalitu jejích produktů, ale je třeba chápat lásku k tradici, kterou Agostino Recca udržuje téměř sto let beze změny.

To, co se zrodilo v 30. letech minulého století jako rodinná firma je dnes jednou z nejúspěšnějších tradičních společností se specializací na konzervované ryby.

Sicilské ančovičky jsou navíc zdravé, lehce stravitelné a bohaté na vitamín A.

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100g výrobku

Energetická hodnota 852 kj / 203 kcal
Bílkoviny 29 g
Tuky 9,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sůl 13,2 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Alergeny obsahuje ryby
Složení sardel obecná, olivový olej 44%, sůl

O PRODUKTU

Hmotnost 90 g
Hmotnost pevného podílu 50 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku
Po otevření uchovávejte v chladničce.

O VÝROBĚ

Země původu Itálie