Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů.

Výrazné ančovičky skvěle vynikají ve francouzském cibulovém koláči.

13100 Kč 50 g 2 620 Kč/kg

Ančovičky v olivovém oleji

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Vláknina
Bílkoviny
Sůl

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny obsahuje ryby
Složení

Podrobné informace

NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku

Energetická hodnota 852 kJ / 203 kcal
Tuky 9,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 0 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 29 g
Sůl 13,2 g

ALERGENY A SLOŽENÍ

Alergeny Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení Sardel obecná, olivový olej 44%, sůl.

O PRODUKTU

Hmotnost 90 g
Hmotnost pevného podílu 50 g
Minimální trvanlivost do uvedeno na obalu výrobku

O VÝROBĚ

Země původu Itálie

ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Jméno rodiny Recca je po čtyři generace spojeno s řemeslným zpracováním sicilských ryb. Zmínka o dlouhověkosti společnosti není jen chloubou, která sama o sobě zaručuje spolehlivost a kvalitu jejích produktů, ale je třeba chápat lásku k tradici, kterou Agostino Recca udržuje téměř sto let beze změny.

To, co se zrodilo v 30. letech minulého století jako rodinná firma je dnes jednou z nejúspěšnějších tradičních společností se specializací na konzervované ryby.

Sicilské ančovičky jsou navíc zdravé, lehce stravitelné a bohaté na vitamín A.

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, abychom Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".